Hits

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Λεσβία (a.k.a. τζιβιτζιλού) και Φεμινισμός



Η λεσβία, είναι ανθρωποειδές (μοιάζει τουλάχιστον) γένος θυλικού, αποτέλεσμα μιας λάθος διασταύρωσης,  όταν ο gay μανωλάρας (οδηγός φορτηγού) πηδάει τη ματούλα (χοντροκώλα κοντή άσχημη κατίνα, με πιο πολλές τρίχες κ απο βουνίσιο αρχίδι) και απο ατύχημα (λόγω βρώμας) σπάει η καπότα...
9 μήνες μετά ένα αντρόμορφο κορίτσι γεννιέται και αντί να κλάψει, αμολάει χαρούμενο το πρώτο του ρέψιμο..

Ας δούμε όμως πολιτικά απο πότε υπάρχει (επίσημα) αυτό το γαμώχριστο είδος ανθρώπου..



Ο λεσβιακός φεμινισμός εμφανίστηκε στη Βόρεια Αμερική στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και αποτελεί ένα πολιτικό και ιδεολογικό κίνημα που στόχο του είχε να καθιερώσει τις λεσβίες ως μια ξεχωριστή ομάδα και να απελευθερωθεί η λεσβία σε κάθε γυναίκα. Φεμινίστριες όπως η Charlotte Bunch, η Ti-Grace Atkinson και η Adrianne Rich υποστήριξαν ότι ο λεσβιακός φεμινισμός περιλαμβάνει και τη σεξουαλική προτίμηση και μια πολιτική επιλογή, καθώς απορρίπτει τους ανδρικούς ορισμούς για τις ζωές των γυναικών. Ο λεσβιακός φεμινισμός επιτίθεται και στον θεσμό και στην ιδεολογία της ετεροφυλοφιλίας, καθώς τη θεωρεί το κέντρο της πατριαρχίας [patriarchy]. Το κίνημα αυτό ασχολείται με ζητήματα όπως ο σεξουαλικός αυτοπροσδιορισμός της γυναίκας και η πορνογραφία. Προτεραιότητα του κινήματος είναι και η ανδρική βία απέναντι στις γυναίκες, οπότε οι εκπρόσωποι του λεσβιακού φεμινισμού πρωτοστάτησαν στη δημιουργία χώρων για τη προστασία των γυναικών.

Δύο θεωρητικά μοντέλα ταυτότητας κυριαρχούν στον λεσβιακό φεμινισμό. Το πρώτο δίνει έμφαση στην αστάθεια της σεξουαλικής ταυτότητας, ενώ το δεύτερο μοντέλο υπογραμμίζει τα γυναικεία χαρακτηριστικά και τις αξίες που μοιράζονται οι γυναίκες και τείνει προς την ουσιοκρατία [essentialism]. Όποια πολιτική θέση και αν πήραν οι λεσβίες, η ανάπτυξη μιας προοπτικής επικεντρωμένης στη γυναίκα δημιούργησε νέους ορισμούς για τη γυναικεία ταυτότητα [identity].

Το τρίτο μοντέλο, δημιούργημα της κριτικής μου ικανότητας είναι και το αυτονόητο.. Όσο πιο άσχημη, όσο πιο αγάμητη και όσο πιο μαλακισμένη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο εύκολα τείνει στο bi courious με σοβαρό σκοπό, και δεν έχει στόχο απλά τη παρτούζα.


Απαρατήρητες (έτσι τουλάχιστον νομίζουν οι μηχαλάρες) περνούν καθημερινά δίπλα μας, και συχνά δηλώνουν πως οποιαδήποτε γυναίκα θα μπορούσε να είναι λεσβία.. Σκατά στους τάφους σας! Η εποχή του Baywatch πέρασε, ο husselhoff είναι πλέον ένας μαλάκας κωλόγερος, και η Πάμελα μια κρεμασμένη μαλάκω με 400 ειδών αφροδίσια στο μουνί της. Οι λεσβίες της πραγματικής ζωής είναι σαν πατημένα σκατά μαιμούς! Κοντόχοντρες, άσχημες, με κορμί χειρότερο της γιαγιάς μου σε αναλογίες, με κοντοκουρεμένα μαλλιά λες και έχουν ψύρρες. Πως γνωρίζεις μια λεσβία στο δρόμο? Βρωμάει ιδρωτίλα και φτύνει σε κάθε γωνία.. αντροφέρνει πιο πολύ και απτο Σιφαλιό στο Λιμάνι του Ηρακλείου!


Για να μη χαρακτηριστώ απόλυτος, θα ανακαλέσω και θα πω πως λεσβία απο λεσβία διαφέρει.. εδώ λοιπόν παρατάσω κάποια είδη τους...

Είδη Λεσβιών Λοιπόν!

  • 1.  Νταλίκες 

Η λεσβία με ανδροπρεπή, βαρβάτα, macho χαρακτηριστικά..Μάλλον συνεκδοχή από τον νταλικέρη και την νταλικέρισσα και την στερεότυπη εικόνα αυτών: χοντροκομμένη, με χυδαΐζουσα συμπεριφορά, μη μονογαμική, κτητική. Η λεσβία που δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να έχει θηλυπρέπεια.

  • 2. Μάχιμες (όχι ο Maximos Cavalera δεν είναι λεσβία όσο και να το θέλει)

Μοιάζουν με νταλίκες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Για την ακρίβεια, είναι περισσότερο εκλεπτυσμένες ως προς το επάγγελμα (ζωγράφοι, συγγραφείς, μηχανικοί κοκ)

  • 3.Οι εξοπλισμένες 

Οι εξοπλισμένες είναι οι λεσβίες όπου στο σπίτι τους μπορούν να ανακαλυφθούν από ανυποψίαστους φίλους/συγγενείς/ερωτικούς συντρόφους, σεξουαλικά βοηθήματα όλων των ειδών και μεγεθών κρυμμένα σε διάφορα σημεία. Φημολογείται ότι βρέθηκαν 9 μπλε, 6 λιλά και 12 φυσικού χρώματος δονητές στο σπίτι μιας γυναίκας υπεράνω υποψίας. Για την ακρίβεια μερικοί από αυτούς τους δονητές βρέθηκαν κολλημένοι με κόλλα ταχείας πήξεως στη πίσω ράχη του καναπέ, σε ένα ροζ ταπεράκι στη κατάψυξη και σε μια σκοτεινή γωνία του τοίχου με ταβάνι. (φυσικά αυτό ισχύει και για το δικό μου σπίτι, οπότε είμαι λεσβιάρα του ΚΕΡΑΤΑ)

  • 4.Το 15χρονο αγοράκι

 Επρόκειτο για μικροκαμωμένες και κοντομαλλούσες λεσβίες που είναι εξαγριωμένες επειδή πολλές φορές τους απαγορεύεται η είσοδος σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης επειδή δε συνοδεύονται από τους γονείς τους. Τώρα πια έχουν μάθει να κουβαλούν ΠΑΝΤΑ μαζί τις ταυτότητες τους για να αποδεικνύουν στους έκπληκτους μαγαζάτορες ότι δεν είναι αθώα και άβγαλτα αγοράκια και ότι όχι μόνο δεν είναι ανήλικες αλλά είναι άνω των τριάντα. Οι λεσβίες αυτές βρίσκονται παντού. Μπορεί να είναι το παιδί που σας σερβίρει στη ταβέρνα της γειτονιάς και αναρωτιέστε γιατί δουλεύει σε τόσο μικρή ηλικία, μπορεί επίσης να είναι το αγοράκι που φιλάει την τόσο μεγαλύτερη (συνήθως παχουλή ή κακοφτιαγμένη) γυναίκα.

  • 5.Παντρεμένες 

Εδώ μπορούμε να κατατάξουμε δύο πολύ διαφορετικά μεταξύ τους είδη παντρεμένων λεσβιών: Στην πρώτη κατηγορία παραθέτουμε τις λεσβίες που παντρεύτηκαν μια ομόφυλη τους στην Ολλανδία, ή σε άλλες χώρες που επιτρέπεται ή στη ζούλα (όπως συνέβη στο ξωτικό νησί της Τήλου). Στη δεύτερη κατηγορία όμως βλέπουμε τις κατά τα άλλα ετεροφυλόφιλες (νορμάλ) που βαρέθηκαν τον άντρα τους και είπαν να πραγματοποιήσουν τις κρυφές τους φαντασιώσεις. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ανάλογες αγγελίες από απελπισμένες για λεσβιακό έρωτα γυναίκες στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες. Έχει ειπωθεί ότι πολλές παντρεμένες γυναίκες προχώρησαν σε διαζύγιο από τους άντρες τους γιατί ερωτεύτηκαν παράφορα τις ερωτικές τους συντρόφους. Οι άντρες αυτοί δεν καταλαβαίνουν από πού τους ήρθε.

  • 6.Η businesswoman 

Γυναίκα άνω των τριάντα ετών που αν τη δείτε ποτέ σε λεσβιακά στέκια θα μοιάζει με διπλωμάτη σε μπουρδέλο. Φροντίζουν να είναι πολύ καλές στη δουλειά τους, ενώ παράλληλα είναι δυναμικές και θηλυκές (όσο μπορούν). Βγάζουν έναν ικανοποιητικό μισθό ώστε να μπορούν να ικανοποιούν τις ενίοτε ερωτικές τους συντρόφους. ΟΜΩΣ. Στο τέλος αποδεικνύονται οι μαλάκες της υπόθεσης, καθώς τα υποκείμενα του πόθου τους δεν είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας με αυτές και δεν έχουν καμία όρεξη να περιμένουν τη καλή τους να επιστρέψει από το γραφείο. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν η businesswoman να βρει την ερωμένη της να κάνει σκυλίσιο σεξ με την αδερφή της.

  • 7.Η L-Word λεσβία 

Αυτή η λεσβία μοιάζει με χαρακτήρα της ομώνυμης επιτυχημένης λεσβιακής σειράς και έχει αγοράσει τη συλλεκτική έκδοση dvd της σειράς, παρόλο που το dvd-player της δεν παίζει region 1. Η γυναίκα αυτή διαλέγει μια από τις πολυάριθμες ηρωίδες του σήριαλ (που έχει δει το κάθε season από δέκα φορές) και την μιμείται θρασύτατα. Για την ακρίβεια έχει ειπωθεί από μια κουλ κλαψομούνα λεσβία, ότι «Φιλήθηκα με μια που ήταν ίδια η Shane. Είναι τόσο όμορφη. Αλλά ποτέ δε με ξαναπήρε τηλέφωνο. Θα τη θυμάμαι για μια ζωή.»

  • 8.Η αυτοκαταστροφική λεσβία 

Οι λεσβίες αυτές είναι από 15 εώς 45 ετών (πριν τα 15 δεν ξέρουν ότι είναι λεσβίες και μετά τα 45 σκέφτονται μόνο την εμμηνόπαυση). Είναι παντού και πουθενά! Είτε θα στέκονται δίπλα σου με ένα μπουκάλι μπύρας σε ένα πάρτι της ΛΟΑ (αφού έχουν πιει σαν πούστιδες από το σπίτι τους) είτε θα κάνουν παρέα σε ένα πρεζάκι στη πλατεία των Εξαθλίων, είτε θα κοιμούνται στη Βίλα Αμαλίας μετά από 5 κουμπιά και πάει λέγοντας. Είναι κουραστικές και ανυπόφορες. Έχουν πεσμένα βυζιά και ξενέρωτα τατουάζ. Το σώμα τους είναι ένας κινούμενος πίνακας ζωγραφικής και μάλιστα κακόγουστος. Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη σαμπουάν καθώς έχουν ένα σαπουνάκι για τα χέρια, τις μασχάλες και τον ποπό τους.

  • 9.Η Κουλ Κλαψομούνα 

Στην αρχή είναι αδιάφορη… Θα μπορούσε κανείς να τις μπερδέψει με τις L word λεσβίες (βλ. παραπάνω), αλλά αυτές είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλού βαράν τα τύμπανα, αλλού χορεύει ο Σταμάτης. Στη συνέχεια όμως, αφού πείσουν το υποψήφιο θύμα ότι είναι κουλ και γαμάτες, μεταμορφώνονται σε ντράμα κουίν τρανσφόρμερ. Μπορεί να σε πάρουν από 50 εώς 153 φορές τηλέφωνο και αν δεν απαντήσεις στο 43ο μήνυμα θα πηδήξουν από την ανεμόσκαλα του Μιλάνο (γιατί εκεί σε πρωτογνώρισε – σνιφ)

  • 10.Dykes on Bikes 

Επρόκειτο για υπερβολικά χοντρές ή εξαντλητικά αδύνατες, κοντές, και κοντομαλλούσες λεσβίες που καβαλούν μηχανές υψηλού κυβισμού και τρέχουν εις το άπειρο με μια γκόμενα να τους πιέζει τα βυζιά. Στην κίνηση προσπερνούν επιδέξια τα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα και βρίζουν χειρότερα από Πειραιώτες.

  • 11.Multi culture Tutti Fruity

Αυτές οι λεσβίες είναι alternative κορίτσια που μπορεί να πετύχετε στο δρόμο, χωρίς να σας περάσει από το μυαλό ότι είναι λεσβίες. Αυτές είναι όλη μέρα με το laptop ή το κινητό στο χέρι, ασχολούνται με το φατσοβιβλίο διακαώς, έχουν γραφτεί σε τμήματα ταχύρυθμης εκμάθησης ξένων γλωσσών και ξέρουν άπταιστα τουλάχιστον τέσσερις. Είναι οι λεσβίες που έχουν κάνει erasmus ή σπούδασαν στο εξωτερικό και έχουν ερωτευτεί τη συγκάτοικο τους. Έχουν μια ανεξήγητη ανάγκη να ερωτεύονται και να κάνουν σχέση με γυναίκες που μένουν τουλάχιστον 500 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τους. Κυρίως, μπορείτε να τις συναντήσετε σε αεροδρόμια, φροντιστήρια ή στο διαδίκτυο.

  • 12.Η ψυχολόγος

Αυτήν την κατηγορία θα τη μοιράσουμε στα δυό: Στην πρώτη θα κατατάξουμε τις επαγγελματίες ψυχολόγους (που θα μπορούσε κανείς να τις συνδέσει με τις λεσβίες-buisnesswoman) όπου έχουν ερωτευθεί παράφορα μία ή περισσότερες ασθενείς τους. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ποτέ δεν έχουν προβεί σε σεξουαλική επαφή γιατί είναι αντιεπαγγελματικό. Στη δεύτερη κατηγορία, είναι αυτές που παρ’ όλο που δεν πέρασαν σε σχολές ψυχολογίας, είναι άριστες στο να δίνουν συμβουλές και να βοηθούν ψυχολογικά τις φιλενάδες τους. Για κάποιον περίεργο λόγο, όμως, καταφέρνουν συνέχεια να τα κάνουν σκατά στις ερωτικές τους σχέσεις.

  • 13.Η Επαρχιώτισσα

Ω ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΕΙΑ! Εδώ θα κατατάξουμε τις φοιτήτριες που ήρθαν να μας πάρουν τις ντόπιες. Είναι οι λεσβίες που ποτέ δεν κατάφεραν να εκδηλωθούν στο χωριό τους και τα έδωσαν όλα στη πρωτεύουσα. Έχουν πολλές φίλες, πολλές γκόμενες και πίνουν ναρκωτικά. Είναι επικίνδυνες.

  • 14.Η Φωτούλα

Συνήθως χοντρή, αποφυλακισμένη για φοροδιαφυγή, με μηχανή ή νταλίκα, νταρντάνα και άκρως επικίνδυνη. Όταν τη συναντήσεις θα σου πει με μπάσα φωνή: «ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΤΟΥΛΑ. ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ» μετά θα ανακαλύψεις ότι μέσα από το σκληρό περίβλημα αυτών των γυναικών κρύβεται μια ευαίσθητη και τρυφερή ψυχή. Θα γίνουν κολλητούλες σου και μετά θα σε ερωτευτούν. Αφότου τις αρνηθείς, θα μετατραπούν σε ή σε κλαψομούνες ή θα σου πουν ό,τι βρισιά έμαθαν στη φυλακή. Ποτέ μα ποτέ δε συμβαδίζει το όνομα με τη φυσιογνωμία τους (βλ. Φωτούλα, Ροδούλα, Ευαγγελίτσα, Ζωίτσα, Ανθούλα και Αυγούλα)

  • 15.Ο Μήτσος (πρώην Δήμητρα)

Από μικρή ήθελε να δαχτυλώσει την καλύτερη της φίλη και κατέληξε να δαχτυλώνει το κουνελάκι της. Ποτέ δεν έχει μπει ΤΙΠΟΤΑ στο πιπί της και ποτέ μα ποτέ δεν έχει κλάψει. Ανήκει στην κατηγορία gender queer. Δεν έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου γιατί είναι ΓΥΝΑΙΚΑ (που τυχαίνει να φοράει το σώβρακο του αδερφού της μάρκας Κάλβιν Κλαν)

  • 16.Η Φιλοσοφημένη

Έχει στοιχεία μάχιμης αλλά δεν είναι εξ’ ολοκλήρου. Η φιλοσοφημένη λεσβία είναι συνήθως άνω των 37 και ισχυρίζεται ότι όταν ήτο φοιτήτρια είχε ιδρύσει κόμμα στη σχολή της στην Πάτρα ονόματι ΛΕΔΥ (Λεσβίες Ενωμένες Δυνατές). Είναι υπέρ του φεμινισμού (φυσικά) και έχει διαβάσει όλα τα βιβλία περί φεμινισμού και οραματίζεται την καταξίωση της Ντόρας στη Βουλή (ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ). Τη βλέπουμε συχνά στις μεσημεριανές εκπομπές να προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι «η λεσβιοσύνη δεν είναι αρρώστια» και είναι υπέρμαχη του γάμου μεταξύ γυναικών (για τους άντρες δεν είναι σίγουρη – πιστεύει ότι δεν είναι ικανοί να στήσουν μόνοι νοικοκυριό)

  • 17.Η Εξαναγκασμένη

Όταν ήταν μικρή ήταν κλασμένη από όλα τα αγοράκια. Είναι άσχημη, είναι γκαβή και κοντή. ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αλλά βέβαια διάλεξε τον «άλλο» δρόμο γιατί κάπως έπρεπε να ικανοποιηθεί. Δεν ξέρει να προσφέρει ικανοποίηση στη σύντροφο της, για αυτό ισχυρίζεται ότι επέλεξε να είναι παθητική.

  • 18.Η Τις-Έχω-Πάρει-Όλες-Πάμ’ αλλού

Αν και το όνομα που τους δώθηκε θυμίζει Μεξικάνα μετανάστρια, αυτές οι λεσβίες είναι άλλου είδους: Για να ρίξει γκόμενες ισχυρίζεται ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και σπουδάζει στη γραφιστική ή στη καλών τεχνών. Φυσικά το μόνο έργο που έχει κάνει είναι μια καρδούλα στη Πειραιώς που μέσα γράφει το αγαπημένο τους μαγαζί ή μια γκόμενα που γουστάρει. Είναι υπερβολικά τρέντι και γεμίζει τα μούτρα της με μπλιμπλίκια (σκουλαρίκια, γυαλιά κλπ) και από το λαιμό της κρέμεται ένα μαντίλι (σαν σκυλάκια). Η συγκεκριμένη δε μπορεί να αναπτύξει μια διαδρασιακή επικοινωνία άνω των δύο προτάσεων αλλά παρ’ όλη την ανοησία της «τις έχει πάρει όλες τις γκόμενες» και δεν ξέρει σε ποιο μαγαζί να διασκεδάσει με τους γκέι φίλους της. Οι φίλοι της μεν μπερδεύουν συνέχεια τα ονόματα των ερωτικών της συντρόφων και τη κάνουν να νιώθει άσχημα.

  • 19.Η Ψευτογαμάω

Μπορεί να είναι εμφανίσιμη, μπορεί και όχι ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. Η Ψευτογαμάο κοιτάζει φιλείδονα στο μπαρ όλες τις παραπάνω κατηγορίες αλλά δεν τις έχει αγγίξει γιατί ντρέπεται. Όλες είναι φίλες της αλλά ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να τις κάνει έρωτα αλλά «δε θέλει». Κηρύττουν ότι φέρνουν στο λεσβιακό κύκλο πολλές, αμέτρητες στρέιτ γυναίκες, που αφού έκαναν σεξ με αυτές τις παράτησαν γιατί είναι γιο.

  • 20.Η Ξεπερασμένη

Σας συστήνουμε να δείτε το έργο «bound». Οι ηρωίδες είναι πιστά αντίγραφα της Ξεπερασμένης λεσβίας

  • 21.Η Δορυφορική

Το πρώτο πράγμα που (θέλει να) προσέξει κανείς πάνω της είναι το κάθετο μαλλί που στέκεται υπερήφανο και πολύχρωμο στη κορυφή του κεφαλιού της. Ακούει σκυλάδικα αλλά ορκίζεται ότι της αρέσουν οι ramones ή οι dead Kennedys. Νομίζει ότι χορεύει ωραία, ότι το τραπέζι του noiz μπορει να αντέξει το βάρος της όταν χορεύει πάνω και είναι σίγουρη ότι χωράει στο νο28 jean του Zara.


Που σκατά μπορεί κανείς να τις συναντήσει?
Σε ρεμπετάδικα, μπιφτεκάδικα, επειδή ηδονίζονται με τον ήχο του κιμά του μπιφτεκιού όταν πλάθεται (όπως προείπε ο συνάδελφος) γι’ αυτό άλλωστε και πιάνουν θέση δίπλα από το μαγειρείο. Επίσης τις συναντάμε σε λεσβιοταβέρνες, σε νταλίκες, στο διαδίκτυο αλλά και στο Γκάζι. Προσοχή! Στο διαδίκτυο μπορεί να μην είναι αυτό που δηλώνουν, ίσως είναι τσουτσουνοπαίχτες πεοκρούστες που έχουν να δουν βυζί από εποχή θηλασμού. Ας γίνω πιο σαφής:

  • Ρεμπετάδικα. Είναι πολύ πιθανόν να τις βρείτε στα μαγαζιά που εμφανίζεται το λεγόμενο «θηλυκό post progressive λαϊκό μπουζούκι», η Τούλα Δαλεζίου (Περιοδίκο Πίστα #24 – εξώφυλλο και δεκασέλλιδο αφιέρωμα). Συνήθως σηκώνονται στο «Πριγκηπέσσα» και βγάζουν δυνατούς αναστεναγμούς («Αχχ») κοιτώντας φιλήδονα τις στρέιτ γυναίκες. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι οι γυναίκες αυτές πηγαίνουν μόνο στην Τούλα Δαλεζίου. Αφού έχουν ανοιχτούς τους κοινωνικούς, πνευματικούς και μουσικούς τους ορίζοντες, συχνά πυκνά εντοπίζονται και σε άλλα Ρεμπετάδικα όπου εμφανίζονται ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής όπως Κιάμος, Βέρτης, Πλούταρχος κλπ (φυσικά δεν τους προτιμάνε, γιατί «είναι γουρούνια.» «Σιχαμένοι πεοφορεμένοι»)
  • Κέντρα έντεχνης μουσικής. Φυσικά προτιμούν να επισκέπτονται μεγάλες (πνευματικά και σωματικά) καλλιτέχνιδες του Έντεχνου Ελληνικού Ρεπερτορίου οι οποίες (νομίζουν/ελπίζουν ότι) είναι και αυτές Λεσβίες (Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Αρλέτα)
  • Στα αναρχικά στέκια Εξαρχείων (ή μήπως Εξαθλίων) όπου προβάλλουν τα πολιτικά τους ιδεώδη και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες (ζωγραφίζουν τα πλακάτ της σχολής του Πολυτεχνίου – είναι πολύ ντίβες για να πάνε στην ΑΣΟΕΕ)

    Φυσικά (όντας μάχιμες και πεοφοβούμενες) οι λεσβίες με το πέρασμα του χρόνου ίδρυσαν δικά τους, ανεξάρτητα ταβερνεία και καφενέ στα οποία κάθονται με ανοιχτά πόδια (για να καταδείξουν το άδειο σημείο όπου θα τοποθετηθεί το στραπ – ον της υποψήφιας). Ορισμένα από αυτά είναι: «μυροβόλος», «σαπφώ», «τελεία και παύλα» «Βιρτζίνια Γουλφ» «το καφενείο της Δήμητρας Μαλάνη» κλπ.

Αν συναντήσετε ποτέ κάποια λεσβία που σας πει ότι μόλις βγήκε από τη φυλακή, τότε να είστε σίγουροι ότι πλέον είναι οδηγός νταλίκας. Αυτά τα δύο πάνε πακέτο! Οι νταλίκες (επίσης συνώνυμο της λεσβίας) έχουν πάψει να χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς λόγους: Πολλές διεφθαρμένες λεσβίες τις χρησιμοποιούν για προσωπικές τους στιγμές. Για πάρτι, για σεξ, για επίδειξη κύρους και δύναμης καθώς και για συνάντηση των φιλενάδων τους για τσάι στο πίσω μέρος τους. Είναι σαφές ότι οι λεσβίες διακοσμούν καταλλήλως τη νταλίκα τους ανάλογα με τη περίσταση. Αφίσες της Σάσα Μπάστα και Αντζελίνα Τζολί για προσωπικές στιγμές, γιρλάντες (σε πρωτοποριακά σχήματα – πάντα ξυρισμένου - αιδοίου) και φωτάκια, ρέινμποου σημαίες και την νέα ξυριστική μηχανή της «dyke the dicker» για να έχουν όμορφα ξυρισμένο λουκ οποιαδήποτε στιγμή.

  • Διαδίκτυο: Στο λεγόμενο «βασίλειο του λεσβιακού έρωτα», αμέτρητες λεσβίες ανεξαρτήτου φυλής, θρησκείας, επαγγέλματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το επικρατέστερο ποσοστό των διαδικτυακών λεσβιών είναι νταλικέρισσες) και κουρέματος, μαζεύονται για να αναπτύξουν διαδρασιακή επικοινωνία



  • Τέλος, στο Γκάζι!

Οι περισσότερες Αθηναίες και μη λεσβίες (υπάρχουν περιπτώσεις λεσβιακών γκρουπ από Θεσσαλονίκη, Γρεβενά και Ιωάννινα που επισκέπτονται το Γκάζι σύσσωμες και μπαίνουν στα λεσβιακά μπαράκια σαν ομάδα του Ράγκμπι) ισχυρίζονται ότι ΠΟΤΕ δεν πηγαίνουν σε συνάξεις της Λεσβιακής Ομάδας Αθηνών (ΛΟΑ), ΠΟΤΕ δεν επισκέπτονται λεσβιακά κλαμπ και ΠΟΤΕ δεν ασχολούνται με τα λεσβιακά δρώμενα γενικά. Αλλά… Με κάποιον… ανεξήγητο μεταφυσικό(;) τρόπο, πείτε το ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, πείτε το ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, πείτε το ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, πείτε το ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ («αχ και συ εδώ είσαι; Άστα με εφεραν οι φίλες μου με το ζόρι.. έλεος!»), είναι εκεί παρούσες πάντα.

Γαμώ το κέρατο. αυτό το άρθρο κρατάει πολύ... (Ναι έχω κάνει έρευνα σε διάφορες πηγές του νετ για να γράψω αυτή τη μαλακία!)

Γνωστές μπιφτεκούδες ανά τα χρόνια είναι οι εξής:
Σαπφώ(πρώτη του επαγγέλματος)
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Δήμητρα Γαλάνη
Λιάνα Κανέλη
Αυτή που σου έριξε χυλόπιτα
και λοιπές ανοργασμικιές γκόμενες ανω των 50!

...όλες μαζί μπορείτε να δέσετε ένα σχοινί στο κάτω μέρος του inflatable butt plug σας, να δέσετε την άλλη άκρη στη κεραία της τηλεόρασής σας,  να το βάλετε στο χοντρό κώλο σας, να το φουσκώσετε τέρμα, και να κάνετε τέτοιο leap of faith, που να σας ζηλεύει ο Altair..
και να θυμάστε.. μια τρύπα, είναι απλά μια τρύπα..
 




(ending lines inspired by Mikeius)

-Devlin

10 σχόλια:

  1. frikipedia einai h phgh e?
    Gamw
    sygkentrwmena ola mazi gia na mh psaxnoume! Nice work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, η Φρικιπαιδεια εχει αρκετα αξιολογα κομματια, πολλα μερη του συγκεκριμενου αρθρου ειναι απο εκει! Nice eye mate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος το γραψε ειναι μεγαλος κομπλεξικος αδαης μαλακας.
    Μαλλον του πηδηξε τη γυναικα καμια λεσβια και το φυσαει και δεν κρυωνει! Περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια γυναίκα; Την μάνα του πήδηξε. Γιατί τα άλλα ζώα;τα πανέξυπνα που σχολιάζουν και επαινούν;Καλά του πες. Μπράβο!

      Διαγραφή
  4. Και αν είναι να κάνεις έρευνα κάντην σωστά. Οι φεμινίστριες δεν επιτέθηκαν σε κανέναν.Αντέδρασαν μόνο και διευκδίκησαν τα δικαιώματα της γυναίκας,όπως να έχει δικαίωμα στην ψίφο,όπως να μην την σαπίζει ο άντρας της στο ξύλο και να μένει ατιμώρητος. Επίσης την ετεροφυλοφιλία δεν την θεώρισε καμία φεμινίστρια το κέντρο της πατριαρχίας. Βρες πρώτα τον ορισμό της πατριαρχίας και μετά μίλα. Που έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Μάθανε όλοι να έχουν άποψη για πράγματα που δεν ξέρουν. Αν είναι να μιλήσεις για φεμινισμό και για λεσβίες άνοιξε κανένα βιβλίο και μετά χώστο και στον κώλο σου μπάς και το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώρες ώρες αναρρωτιέμαι..ρε μαλάκα, ναι, εσύ που γράφεις αυτόν τον εμετό, πόσο χάλια πρέπει να είσαι εσύ ώστε να μην σου κάθεται ούτε γάτα..ή πόσο βιαστής πρέπει να είσαι; αναρρωτιέμαι επίσης πόση σαπίλα έχεις μέσα σου και κυρίως πόσο κρυφοαδερφή είσαι; Κάνε ψυχοθεραπεία να ελευθερώσεις τον πούστη που κρύβεις μέσα σου και αποδέξου το. Είναι ωραίο να είσαι πούστης, λεσβία, ετερόφυλος/η, τρανς, queer, αμφί..ζώον όμως δεν είναι ωραίο να είσαι. Εκμεταλλεύσου ακόμα το λάθος να γεννηθείς, που σου χάρισε ωστόσο την δυνατότητα του εξανθρωπισμού..Μπορείς ακόμα, υπάρχουν κέντρα ψυχοθεραπείας, μπορείτε να κάνετε και ομαδική όσοι επαινείται αυτό το ζώον, τον φασίστα, τον ρατσιστή και ομοφοβικό.
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΕΞΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. epic win αι δυο τελευτεαι αι φωτουλαι οταν απανταγαν πρεπει να εκλαναν φωτιες. "ποσο βιαστης πρεπει να εισαι" μπουααααααααααχαχαχαχαχαχα κλαιω "βρες πρωτα τον ορισμο της πατριαρχειας" μπαααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαράδεκτο! Τι ρατσισμος ειναι αυτος; Που ζουμε;
    Δεν ειμαι λεσβια αλλα με ενοχλησε ολο αυτο που διαβασα... Κριμα που υπαρχουν τετοιες αντιληψεις στις μερες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γυναικα ειναι ενα απλο σκευος ηδονης για τους ανδρες.Οταν δεν υπαρχει προοπτικη να τους κατσει αυτο το σκευος για πηδημα,τοτε ειναι ανωμαλαρες,φεμινιστριες,φυτουκλες,σεμνοτυφες κ.τ.λ.Που ξερουν απο ομοερωτισμο οι Μαο μαο?Ολα ισα!!!!Ο πλανητης μια ευθεια γραμμη!Ειναι ευτυχης ο ανθρωπος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή