Hits

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ



Γνωστός λιγότερο η περισσότερο σε όλους, ο μουνόδουλος δεν αποτελεί κατηγορία ανθρώπου αναγκαστικά αλλά μια λανθάνουσα κατάσταση - περίοδο απο την οποία περνάνε όλα τα αρσενικά, ανεξαιρέτου ηλικίας χαρακτήρα προσωπικότητας και ευφυίας...
     Πολλοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν αυτό το φαινόμενο - μάστιγα, και τα αποτελέσματά του, τόσο στη κοινωνία όσο και μακροπρόθεσμα στο ανθρώπινο είδος.

Κάποιοι ορισμοί που δόθηκαν είναι οι εξής:

  • 1. "Μουνόδουλος είναι ο άντρας (στα λόγια), ο οποίος θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα από την ζωή.. ..λεφτά,αμάξι,σπίτι,κότερο,καίκι,θρησκεία,μπανιέρα,υπολογιστή,τηλεόραση,πολυμηχανήματα,μέχρι και μίξερ για γλυκοπατάτες!)  και να προδώσει τον οποιονδήποτε (από καλύτερο του φίλο μέχρι και τον αδερφό του) για την αγάπη μιας γυναίκας...η απλά το  μουνί της.

     Μουνόδουλο επίσης μπορούμε να πούμε τον άντρα ο οποίος εξαρτάται πλήρως από μια γυναικεία ύπαρξη και θα έκανε πράξη  κάθε της επιθυμία έστω και αν αυτή λειτουργούσε εις βάρος του, ή εις τρίτων (βλέπε φίλους, αδέρφια ή οποιοδήποτε τρίτο  πρόσωπο).
Τα άτομα αυτά δρουν χωρίς κανένα βάρος συνείδησης, και το μόνο πράγμα που επιθυμούν είναι να βρίσκονται κοντά στην εκάστοτε  γυναικεία ύπαρξη που έχουν επιλέξει απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της (εξ ου και η προέλευση του πρώτου μέρους της λέξης)  χωρίς να τους νοιάζει τίποτε άλλο.
Πολλοί είναι και αυτοί που φοβούνται πως αν το φαινόμενο της μουνοδουλείας εξαπλωθεί, μπορεί να έχει ως συνέπεια την άνθιση  του "μητριαρχικού καθεστώτος"

...κάπου εδώ είναι που ο ορισμός αυτός είναι λάθος, το φαινόμενο της μουνοδουλείας έχει εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που  δημιουργεί ακόμα και θανάτους! Βλέπε το φαινόμενο Πίπα-Κλίντον-Μόνικα, που προκάλεσε το θάνατο τόσων αμάχων... Ψάξτε παντού  στην ιστορία, απο τον Ιούλιο Καίσαρα, μέχρι τον Obama, παντού υπάρχουν παραδείγματα ανάλογης αξίας! Ακόμα και ολόκληρη η  Ιλιάδα γράφτηκε γύρω απο το μουνί μιας Ελένης!!!

  • 2."Ανθρωποειδές αρσενικού φύλου, το οποίο είναι διατεθειμένο να κάνει οτιδήποτε, παρά τη θέλησή του, μόνο και μόνο γιατί το  το ζήτησε κάποια γυναίκα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι η κοπέλα είναι όμορφη, ή οτι πρόκειται να παιχτεί κάποια φάση  μεταξύ τους.

Οι επιστήμονες πιστεύουν οτι τέτοια φαινόμενα οφείλονται στην απελπισία που προέρχεται απο την παρατεταμένη αγαμία."

...και εδώ έρχεται η εμπειρία να καλύψει την επιστήμη λέγοντας πως : Ο μουνόδουλος δεν κάνει παρά τη θέλησή του τίποτα,  οτιδήποτε του ζητηθεί απο γυναίκα, αυτόματα γίνεται στόχος ζωής για αυτόν και αποκτά τη πεποίθηση οτι ήταν εξαρχής δική του  ιδέα, σε σημείο που γίνεται ιδιαίτερα οξύθυμος και ευάλωτος σε λογομαχίες με οποιονδήποτε του πει οτιδήποτε αντίθετο απο  αυτό που του λέει η γυναίκα οτι είναι αληθές...
Εδώ καταλαβαίνουμε πως είναι πάθηση ψυχιατρικής φύσεως απο την οποία λίγοι καταφέρνουν να αναρρώσουν...

  • 3. ( και παράλληλα η πιο σωστή προσέγγιση όλων ) " είναι το άτομο που έχει παραδώσει τη ψυχή του στο γυναικείο όργανο "

Hands down! με 2 λόγια προσεγγίζει άψογα τη ψυχοσύνθεση των "ιπποτών" του αιδοίου..

     Κατά καιρούς ανακαλύφθηκαν διάφορες συνωνυμίες με τις οποίες αποκαλούν τον εκάστοτε μουνόδουλο, γνωστοί και φίλοι,  είτε πίσω απο τη πλάτη του, είτε μπροστά του (και για κάποιο λόγο δεν τον ενοχλεί, αντίθετα αποκτά ένα βλέμμα  αυτοπεποίθησης και ολοκλήρωσης)...Μερικές είναι: 1. Μουνάκιας, 2. μουνοκαληνυχτάκιας, 3. μουνίντζα, 4. κάγκουρας, 5.  μαλάκας, 6. τρόμπας, 7. κότρος, 8. σκυλάκι, 9. χαζομούνης, 10 .αποβλακομούνης, 11. αιδειοείλωτας, 12.Νίκος...


...(θα έχει πλάκα το να δω πόσοι με το όνομα Νίκος θα ψαρώσουν..σίγουρα οι όντως μουνόδουλοι)

     Ο Μουνόδουλος είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και μόνιμα σε θέση άμυνας, όταν πρόκειται να τα ακούσει για μαλακία που  έκανε.. πάντα προσπαθεί να αποφύγει τη κουβέντα γιατί βαθιά μέσα του, το ίδιο του το υποσυνείδητο ουρλιάζει πως είναι  ξεφτίλας, μα το αγνοεί προσποιούμενος πως δεν ακούει..
  • Παράδειγμα Μουνόδουλου 1. (Ο δωράκιας) "Αμάν σε μαλάκα, κατευθείαν να με πεις μουνόδουλο. Δεν ήταν παρά 700 ευρουλάκια.  Αφού ήθελε το μπουφανάκι το Χριστινάκι μου, να μην της το' παιρνα; Θα βρεις άλλα εσύ, (ήχος κινητού), έλα αγάπη μου, τι;  θες στιφάδο; έρχομαι..... Αδερφέ έχω κάτι έκτακτο, τα λέμε, μη χαθείς!" -.-

(ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! Ποτέ δεν δανείζουμε χρήματα σε τέτοιο άτομο, ήδη ξέρεις το που θα πάνε, καλύτερα να μην έχει μία μπας και τον  παρατήσει η καργιόλα και συνέλθει..)
  • Παράδειγμα Μουνόδουλου 2.(Ο σπιτόγατος) "Όχι ρε μαλάκα δεν είμαι μουνόδουλος, απλά μαρέσει να βγαίνω με τη κοπέλα μου...  περνάμε λίγες ώρες παραπάνω στο σπίτι μαζί!"

(Ο κλασσικός κομπλεξικός μαλάκας που δεν έχει φίλους ή νομίζει οτι οι φίλοι του θα του γαμήσουν τη γκόμενα.. υπάρχει και το  ενδεχόμενο να είναι ο πιο καραγκιόζης της παρέας, να το γνωρίζει και να μη θέλει να το μάθει η γκόμενά του.. μιας και της  έχει πει τα εντελώς αντίθετα πως ισχύουν)
Και στις 2 περιπτώσεις είναι σαφές το ότι, ο ασθενής μας, αποφεύγει να αναγνωρίσει τα λάθη του καθώς και τη κατάστασή του,  όπως ακριβώς και ο ψυχασθενής! Κανένας τρελός δεν κατάλαβε ποτέ πως όντως είναι τρελός!


Μια υπόθεσή μου είναι πως τα παιδιά απο μικρή ηλικία εκπαιδεύονται στο να γίνουν μουνόδουλοι.. ( βλέπε λόγια μαμάς "να  βρεις ένα καλό κορίτσι να νοικοκυρευτείς") Η παιδεία του σπιτιού, το γεγονός του ότι οι μάνες κάνουν κουμάντο στα σπίτια,  το γεγονός του οτι ουσιαστικά σαν υπάρξεις απογαλακτιζόμαστε απο τη μάνα μας μετά τα 25, όλα συντελούν στο ίδιο πράγμα..  Νέο αίμα στο στρατό του φεμινιστικού κινήματος!
Είλωτες, δούλοι, υποτακτικοί του μουνιού παρατεταγμένοι σε στρατιωτική ουρά, που εκτείνεται μέχρι τον ορίζοντα. Όλοι  έτοιμοι να πέσουν στη φωτιά, η να ρίξουν τους φίλους τους μέσα, αρκεί να γευτούν το γλυκό νέκταρ της κάθε καργιόλας!
(ναι κυρίες μου! ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ! γιατί.. μην μου πείτε οτι οι γυναίκες δεν καταλαβαίνετε πότε έχετε κάποιον του χεριού σας..  πότε του κάνετε κακό.. αλλά τέτοια πουτανάκια είστε)Απο μικροί μαθαίνουμε οτι φίλοι που τσακώθηκαν για μια γυναίκα, δεν  ήταν πραγματικοί φίλοι.. Κανένας δεν έκατσε να αναλύσει το πόσο πουτανάκι ήταν η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα! Κανένας δεν  αναρωτήθηκε για τη χειραγώγηση της γυναίκας στον άντρα με το ευάλωτο μυαλό...

Μετα-φεμινιστικά κινήματα, όπως το κίνημα της λεσβιακής χοντροκωλίασης, της πατσαβουροπαγίδας με σκοπό το γάμο, της  μπατίρησας στη θέση του χαλίφη, και άλλα, είναι οι αιτίες του σημερινού ευνουχισμού των αντρών!
Μια μάνα που τρέχει απο πίσω απτο μικρό Γιαννάκη, μην τυχόν χτυπήσει, είναι η αιτία που ο μικρός Γιαννάκης παίρνει τα  αρχίδια του 15 χρόνια μετά απο τη μικρή Μαιρούλα.. Φυσικά η Μαιρούλα είχε τη μαμά της, να τη δασκαλεύει, λέγοντας της "σε  αυτό που έχεις ανάμεσα απτα πόδια σου, θα βάζεις το πουλάκι του κάθε μαλάκα, και θα τον σέρνεις μετά!", ενώ αντίθετα ο  Γιαννάκης είχε ένα μαλάκα πατέρα να του λέει "μουνί να ναι και ότι να ναι..." ήδη εδώ φαίνεται η υπεροχή της γυναίκας  απέναντι στον άντρα, όταν σκέφτεται μια γενιά μπροστά, ενώ ο λοβοτομημένος μουνόδουλος πατέρας σκέφτεται μόνο το που θα  αδειάσει το εμπόρευμα!!!

Οι γυναίκες απαίτησαν ισότητα, και οι άντρες έδωσαν κώλο.. αυτή είναι η σημερινή εικόνα της κοινωνίας μας.
Άν έχω κάτι να πω, και αν λέω κάτι τόση ώρα, είναι ..


Παράδειγμα κάγκουρα και μουνόδουλου in real life (επιμένω)
http://www.facebook.com/kagkoyrogkomenosk

-Devlin

4 σχόλια:

  1. arxika ektos ap tous mounodoulous uparxoun oi antistoixes poutsodoules.den einai oles xeirafethmenes kai autarkeis.(giati nomizo ta parales ligo).episis oso kai na klegetai to andriko eidos as min ksexnaei toses xilieties katapiesis pros tis gunaikes :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάξτε εδώ τον ορισμό της ηλίθιας ψώλας που νομίζει ότι έχει και δίκιο. Θαυμάστε την γυναικεία μαλακία σε όλο της το μεγαλείο. Μωρή μαλάκω κατάφερες σε 4 σειρές να δειξεις πόσο ηλίθια είσαι. Συγχαρητήρια. Τσόκαρο.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως οι πουτσόδουλες είναι η αντίδραση στη δράση του μουνόδουλου, σαν φυσικό φαινόμενο και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με την πηγή.. όσο μπορεί να ασχοληθεί κανείς σε 100 σειρές ενός blog..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Liberis says:
    auto to ar8ro einai h apoluth apodeiksh oti eiste zwa!gia kalo nomizeis oti to grapses?

    ΑπάντησηΔιαγραφή