Hits

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΓΝΩΜΕΣ...


Μέχρι σήμερα, είτε στα σχόλια εδώ, είτε όπου έχω εμφανιστεί public έχω ακούσει απο τον περίγυρό μου, και κυρίως απο άτομα που δε με γνωρίζουν καν, πως είμαι:

1. Κομπλεξικός

2. Ανασφαλής

3. Κλώνος του Mikeius

4. Ατάλαντος

5. Μουνόπανο

6. Κοντός (win)

7. Απλά μαλάκας

8. Ποζεράς

9. Παιδεραστής

10.
Wannabe Flammer

11. Wannabe Blogger

12. Άσχημος (win)

13. Κουραστικός

14. Νο lifer


.. και άλλα πολλά.
Απόψε όμως, μπορώ να ΣΤΗΡΙΞΩ τη γνώμη "αυτών" με χειροπιαστές αποδείξεις!

(click πάνω στη κάθε εικόνα για να μεγαλώσει το μέγεθος και να διαβάζεται καθαρά)









Για να μην πεταχθεί κανείς και πει ότι τα βγάζω απο το μυαλό μου, ορίστε 2 ακόμα...




Προς υπεράσπιση αυτών, που μου τα χώνουν τόσο καιρό ή μου τα έχωσαν στη πρώτη ευκαιρία, είτε κοιτώντας μια εικόνα στην οθόνη τους, είτε μιλώντας μαζί μου για σκάρτα μισή ώρα... συμφωνώ μαζί τους... σε ΟΛΑ!
(έξτρα γνώμες, θα συμπεριληφθούν!)





-Devlin


Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Μηχανές VS Καρούλια...





Πριν 20 χρόνια, όταν μιλούσαν για το 2000+ όλοι είχαν κατά νου, ιπτάμενα αυτοκίνητα, ευημερία, παγκόσμια ειρήνη, και κάτι γκρι μεταλλικές ολόσωμες gay ενδυμασίες.. Ζώντας στην εποχή του 2000+ το μόνο που παρατήρησα είναι καυσαέριο, αφραγκίες και πεζοδρόμια γεμάτες σκονισμένες σακαράκες.

(χμμ, κάπου έχω ξανακάνει παρόμοια εισαγωγή αλλά πραγματικά βαριέμαι να ψάξω οπότε..)
Ποσοστιαία απόκλιση απ'το στόχο? ...PPPFAIL!



Σαν οδηγός και των 2, "επιβιώνοντας" καθημερινά το σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας (υπάρχει και σοβαρότερο, στην όμορφη κατσικοσυμπρωτεύουσα),  μπορώ να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη πάνω στο θέμα από έναν μανιακό μηχανόβιο, ή ένα κεφτέ του καναπέ που οδηγεί μόνο smart ή Yaris... ΟΠΟΤΕ:



  • ΑYTOKINHTA:
                                      


Τα αυτοκίνητα φίλε αναγνώστη, από όταν βγήκαν ταινίες του style The Fast and The Furious, αποτελούν το λόγο ύπαρξης πολλών κατηγοριών υπανθρώπων, πιθήκων, και γενικά δίποδων με νοημοσύνη λίγο ανώτερη από αυτή μιας πατημένης κουράδας στη Θεμιστοκλέους... (ενώ βρέχει).
Είναι αντικειμενικά το πιο άβολο μέσο μεταφοράς μέσα στα αστικά κέντρα, και κύριος υπεύθυνος για τη λεγόμενη "ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΙΝΗΣΗ" που αντιμετωπίζει ο κάθε συνάνθρωπος-οδηγός όσο πλησιάζει κεντρικές αρτηρίες, είτε προσπαθώντας να φτάσει στην ώρα του στη δουλειά του, είτε προσπαθώντας να βγάλει τη γκόμενα που βαριέται να κουνήσει το κώλο της βόλτα.

Με την ύπαρξη τόσων μέσων μαζικής μεταφοράς, είναι πραγματικά ηλίθιο το να προτιμάς το αυτοκίνητό σου για να πας οπουδήποτε κατά τη διάρκεια της μέρας. Δημιουργείς κίνηση, μποτιλιάρισμα, ενοχλείς τους γύρω σου, και συνήθως καταλήγεις στο να βρίζεσαι με το πακιστανό στο φανάρι ενώ προσπαθεί με το ζόρι να σου καθαρίσει το γεμάτο ΣΚΑΤΑ παρμπρίζ σου (που παρεμπιπτόντως είναι όντως βρώμικο!) ή με τον πίσω οδηγό επειδή τόλμησε να σου κορνάρει όταν οδηγείς σαν μαλάκας με 30 χιλιόμετρα την ώρα σε κεντρικό δρόμο... Πριν πεταχθεί κάποιος πανέξυπνος να πει τα κλασσικά μπαρμπούτσαλα του στυλ "ναι όμως τα λεωφορεία αργούν να έρθουν και εγώ βιάζομαι", να πω ότι : ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ οδηγέ, αν δεν υπήρχαν 4 αυτοκίνητα σε κάθε οικογένεια τα οποία κινούνται ταυτόχρονα στο δρόμο, ΔΕΝ θα υπήρχε κίνηση και ΔΕΝ θα αργούσε το λεωφορείο να έρθει, να παραλάβει την αυτού μεγαλειότητα  σου!
(Ας μην υπολογίσουμε την αναλογία απόδοση - κόστους του να οδηγείς αυτοκίνητο σε ώρα αιχμής, αντί να κυκλοφορείς σαν απλός θνητός με το μετρό)

Η ανεύρεση parking είναι κάτι μάταιο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, όχι μόνο στην Αθήνα... Πάντα κάποιος έχει φτάσει 5 λεπτά πριν από εσένα και έχει πιάσει τη θέση που κοζάρεις 3 μέρες τώρα. Το να προσπαθείς να παρκάρεις οπουδήποτε στο κέντρο, είναι κάτι σαν να προσπαθείς να γαμήσεις παρθένα που κουνιέται, ενώ έχεις ήδη πάρει LSD!



Οικονομικά αν σκεφτείς την τιμή της Βενζίνης σήμερα, είσαι εντελώς Off Budget αν σαν εμάς τους υπόλοιπους είσαι κοινός πολίτης και όχι ο γιος του Bill Gates... Τα service του ξεκινούν από τα 300 ευρό, και η παραμικρή ζημιά μετριέται το λιγότερο σε διψήφιο νούμερο > 50.

Οι δικαιολογίες για τη χρήση του είναι συνήθως PATHETIC, παρόμοιες με το "και όταν βρέχει πως θα κυκλοφορείς?" ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΡΕ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ! Γι'αυτό ανακαλύφθηκαν! .. Και στη τελική, Στην Ελλάδα ζεις, πόσο βρέχει κάθε χρόνο? 30, 35 μέρες? Παραπάνω αποκλείεται, οπότε άσε το ντολμαδάκι στην άκρη βουτυρομπεμπέ, και πέσε πάρε καμία κάμψη που έχεις πάθει δισκοπάθεια απ'τον πολύ καναπέ στα 25 σου.




Ο κύριος λόγος που τα μισώ όμως είναι άλλος..
Το αυτοκίνητο εκτός από εργαλείο για μεταφορά, έχει αντικαταστήσει το ΠΕΟΣ σε πολλούς άντρες, καθώς νομίζουν πως όσο πιο κωλοφτιαγμένο είναι το καρούλι τους, τόσο μεγαλύτερο ματζαφλάρι νομίζουν οι γκόμενες πως θα 'χουν...
Κάθε μαλακισμένη οικογένεια, έχει από ένα κανακάρη, που τη μισή ζωή του ασχολείται με το πως θα βάλει "γαμηστερή" εξάτμιση στο εργαλείο, και το πως θα καταφέρει να πατάει τα 100 σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.. Φυσικά αυτά γίνονται με τη πιστωτική κάρτα του μπαμπάκα, όπως και η αγορά βενζίνης.

Ακόμα περισσότεροι είναι οι "forever παρθένος" που πετάνε μισθούς 2 χιλιετιών για να προσθέσουν 12 πηγές και 42 γούφερ στα κωλοάμαξά τους με σκοπό τι άλλο? να κατέβουν μικρολίμανο να χτυπήσουν το καινούργιο cd του Βέρτη στη Διαπασών. LAMOOoooo...





Η καλύτερη επιλογή οδηγού σε μεγάλα αστικά κέντρα, είναι οι κουλτουριάρηδες και οι σαβανομεταλάδες, που οδηγούν κάτι σακαράκες 20ετίας, αδιαφορώντας για την εμφάνιση του οχήματος τους, αρκεί να τσουλάει. Ακόμα και αυτοί είναι όμως εκνευριστικοί, όταν "μένουν" οι σακαράκες τους κάθε 2 μήνες, με αποτέλεσμα να στολίζουν τη κάθε γειτονιά, με ένα ακόμα σκονισμένο σκουπίδι 1-1/2 τόνου, έτσι για χαβαλέ... ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ TANKIAN!!! Καλύτερα θα πηγαίνει!

Συμπέρασμα, αν επιμένεις στο να προτιμάς το αυτοκίνητό σου, είτε είσαι καγκούρι του κερατά ή μόνιμος κάτοικος μενιδίου αττικής..



...ΓΥΦΤΕ!


  • ΜΗΧΑΝΕΣ

           


Αν προσπεράσει κανείς το "είναι επικίνδυνες, μπορεί να πέσεις ή να σε ρίξει κάποιος, κανείς δε δίνει σημασία στις μηχανές" και άλλες τέτοιες παπαριές που έχω βαρεθεί να ακούω από τη ΜΑΝΑ μου, οι μηχανές, είναι το επόμενο βήμα στο να διευκολύνουμε τη ζωή όλων μας... Είναι μικρές (δεν υπερβαίνουν το μήκος ενός ξαπλωμένου ανθρώπου), είναι βολικές, παρκάρεις παντού, είναι αρκετά φτηνότερες από ένα αυτοκίνητο καινούργιας τεχνολογίας, και μεταξύ μας, πωλούνται ανα πάσα στιγμή κρατώντας μια λογική τιμή μεταπώλησης...

Σίγουρα το να οδηγεί κάποιος ένα Supersport δεν είναι ότι πιο οικονομικό σήμερα, μα σκέψου φίλε αναγνώστη, πως οδηγείς ένα όχημα με τιμή ΤΟ ΠΟΛΥ 12.000 euro, που κυριολεκτικά πατάει στεγνά ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο τιμής έως και 1.000.000 euro... γαμάτο? (μιλάω πάντα για εργοστασιακά προϊόντα οπότε παραδείγματα του στυλ "Skyline με 18 τούρμπο" και "Toyota Supra 1000 αλόγων" που πάνε ελαφρώς καλύτερα από μια μηχανή 180 αλόγων θα...αγνοηθούν. Αναφέρομαι σε άτομα με νορμάλ νοημοσύνη οπότε δε θα αναλωθώ απαντώντας σε καθυστερημένους) 

Το να αγοράζεις ένα Supersport το 2011-12 είναι σαν να αγοράζεις την αιχμή της τεχνολογίας.. όχι περίμενε.. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!
                         



ΚΑΝΕΝΑ όχημα δεν είναι πιο αξιόπιστο σε μια στροφή και ΚΑΝΕΝΑ όχημα δε μπορεί να σου εγγυηθεί το φρενάρισμα ενός R1,Firebird ή GSXR ότι και να γράφουν τα manual for dummies.
Και σίγουρα ΚΑΝΕΝΑ όχημα δεν φτάνει πουθενά νωρίτερα (ή πιο άνετα - διασκεδαστικά) σε περίπτωση ταξιδιού από ότι μια καλά στημένη μηχανή..

Σίγουρα είναι επικίνδυνα εργαλεία αν δεν ξέρεις να τα χειρίζεσαι, (όπως είναι επικίνδυνα και τα τόσα οχήματα με τους μισοκοιμησμένους οδηγούς εκεί έξω) και σίγουρα έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι οδηγώντας τέτοιες μηχανές, ΑΛΛΑ, οι αριθμοί θανάτου που ακούμε συνέχεια στις ειδήσεις ή στις ράδιο αρβύλα ενημερώσεις της γειτονιάς, προέρχονται από ατυχήματα που συμπεριλαμβάνουν ΚΑΙ ΑΛΛΑ οχήματα και κατά κύριο λόγο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

                          

Παραβιάσεις κόκκινων φαναριών - στοπ, είναι η κύρια αιτία θανάτου οδηγών μηχανής, όχι καθαρά δικά τους λάθη.. Χωρίς να αποκλείω εντελώς το ενδεχόμενο μαλακίας του αναβάτη (μιας και έχω φέρει τούμπα σχεδόν από στάση, καθαρά από δική μου ηλιθιότητα).

Το θέμα είναι πως υπάρχουν πολλών ειδών μηχανές - μηχανάκια, διαφόρων κυβικών, για να διαλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει εκεί έξω. Βγείτε και κάντε μια αγορά που πραγματικά αξίζει το κόπο.

Μηχανές Vs Καρούλια, σημειώσατε 1.
-Devlin

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

17 Νοέμβρη....

Σήμερα δεχτήκαμε μια ευγενική σύσταση από αστυνομικούς, να μην κατέβουμε στο χώρο εργασίας μας την ημέρα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, λόγω των πιθανών επεισοδίων που θα προκληθούν στη περιοχή, καθώς και ότι η αγορά δεν θα έχει κίνηση... οπότε είναι μια ευκαιρία για "ρεπό"?!

Δεν το βρήκα περίεργο μιας και βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, λεωφορεία των Ματ διασκορπισμένα στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπούς (που κουβαλούν αυτόματα) να τα περιφρουρούν, για να προστατεύουν τη σημερινή μας "Δημο-τρόμο-κρατία".. (Βλ. κορυφή της Ερμού, πεδίο άρεος, στενά γύρω απο μοναστηράκι, ομόνοια, αλεξάνδρας, κωνσταντινουπόλεως, πειραιώς, στήλες Ολυμπίου Διός, κ.α.)

Το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται ο κάθε "σκεπτόμενος" άνθρωπος σήμερα, (δηλαδή όχι πολλοί από εσάς)  είναι το εξής:

* Κατεβαίνοντας στη πορεία, τιμάς τα άτομα που διεκδίκησαν τη Δημοκρατία στις 17 Νοέμβρη τότε? (άσχετα με το ότι πολλά από αυτά, είναι σήμερα ενεργά μέλη, στη Δικτατορία που επικρατεί) ή βοηθάς στο να αμαυρώνουν κάθε χρόνο την ημέρα αυτή προπαγανδίζοντας το μυαλό όλων, μέχρι να σταματήσει ο κόσμος να θυμάται εντελώς το πολυτεχνείο?

Οι μισοί που ρωτάω για την 17 Νοέμβρη ξέρουν οτι αυτή τη μέρα γίνονται επεισόδια, θυμούνται την τρομοκρατική οργάνωση που δρούσε (και καλά) για αρκετά χρόνια, μα ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"...

Δεν μπορώ να συλλάβω το γεγονός, του ότι έχουμε τον πιο βλαμμένο / αμόρφωτο λαό, σε ηλικίες 15-25, και αναφέρομαι φυσικά στην επόμενη γενιά. Ντρέπομαι για την καταγωγή μου...

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει κερδίσει. Αμφιβάλω πια για το ότι υπάρχει ελπίδα.
Δεν θα κατέβω, δε θα συμμετέχω ξανά σε μια στημένη πορεία με κομματικά συμφέροντα (βλ. ΠΑΜΕ #να γαμηθούμε#)

Δεν είμαι αριστερός, δεν είμαι δεξιός, δεν ακολουθώ παρατάξεις, δεν ακολουθώ μόδες, προσπαθώ απλά να κοιμάμαι ήρεμος τα βράδια.
Η ζωή είναι δική σας, κάντε ότι θέλετε.. έχω πια κουραστεί.








-Devlin

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΟΥ FB

(click στην εικόνα για να δείτε τη σελίδα)

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερα παράπονα μαζεύονται στη "Δ.Η.Ε" αναφερόμενα σε μια "σελίδα" που λειτουργεί στα πλαίσια της μάστιγας της σημερινής εποχής (και ναι, αναφέρομαι ξανά στη δεύτερη πιο διάσημη λέξη που ξεκινά απο F, και τελειώνει σε K.) εκμεταλλευόμενη τις φωτογραφίες αθώων χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους κτλ κτλ κτλ..............

Πως όμως φτάσαμε ως εκεί?

Χωρίς να μαι σίγουρος, θα αναπτύξω μια άποψη, και όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαφωνήσει.. (απλά θα διαγράψω το σχόλιό του)

Ο σημερινός κόσμος πάσχει από μια ασθένεια την οποία ονομάζω "σύνδρομο μαζικής αποδοχής".. Όλοι θέλουν να είναι αρεστοί σε ΟΛΟΥΣ!
Και μάντεψε τι! Το Facebook φτιάχτηκε ειδικά για να ταΐζει αυτό το σύνδρομο!

..Που το βασίζω αυτό?
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη που μάλλον ζεις στο κόσμο σου, με όλο το σεβασμό, δεν ξέρω αν το παρατήρησες... αλλά, δεν υπάρχει επιλογή DISLIKE ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚA!!!

Μόνο η εμμονή όλων, να τραβήξουν τη προσοχή των επαφών τους.

Μάλιστα ο κόσμος φτάνει σε τέτοια σημεία εξευτελισμού, για να μαζέψει αποδοχή (likes), όπου παρουσιάζεται προκλητικά σε φωτογραφίες, προσπαθώντας να μαζέψει κοπλιμέντα, θετικές γνώμες και τη γνώμη του κάθε τυχάρπαστου που πολλές φορές ΟΥΤΕ έχει συναντήσει ποτέ, ΟΥΤΕ πρόκειται.

Κατανοεί ο χρήστης αυτή του την κατάντια?
Ας κάνουμε ένα πείραμα... θα βρούμε τυχαία μια γκόμενα, με τις πιο ξέκωλες, πρακτικά γυμνές και προκλητικές φωτογραφίες!
(σαν να θέλει να της αμολύσεις σπέρμα στη μούρη κάθε φορά που την κοιτάς) και ζήτησε της χύμα να πηδηχτείτε...

Η απάντηση που θα πάρεις, δεν θα χει μεγάλη απόκλιση απο αυτό:
"Δε πας στο διάολο ρε ανώμαλε? Για ποια με πέρασες? για καμία πουτάνα?"

Κ όμως ΝΑΙ φίλε! Τα κοριτσάκια νομίζουν οτι είναι ΟΚ το να εκπορνεύονται στο διαδίκτυο, ΑΛΛΑ δεν είναι οκ το να τους φερθείς σαν να ναι ΠΟΡΝΕΣ!
Σου δίνει το μουνί στο πιάτο, και αν απλώσεις το κωλόχερο να το πάρεις σε λέει και ΜΑΛΑΚΑ απο πάνω!

Αν αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό, είμαι εδώ για να σου λύσω την απορία... Τα κοριτσάκια φίλε μου, όπως όλες οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους, έχουν το ψυχαναγκασμό του να "αρέσουν"... και φτάνουν κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο για να το πετύχουν.
Ότι θα σου έδειχνε μια πουτάνα στη Καβάλας προκειμένου να την πηδήξεις, θα σου δείξει και ένα σημερινό ξεκ... κοριτσάκι προκειμένου να της ταΐσεις τον εγωισμό.

Σημαντικό είναι το να μην έχεις αυταπάτες στο θέμα, ακόμα και η γκόμενά σου, η γκόμενά μου, οι γκόμενες όλων μας, κάποτε το έκαναν και θα το ξανακάνουν.. μην προσπαθήσεις να βγάλεις καμία έξω απ'την εξίσωση. Είναι ΟΛΕΣ ίδιες...

Όταν λοιπόν ήρθε η κατάσταση στο απροχώρητο, εμφανίστηκε σαν καρμικό Pay-Fucking-Back η σελίδα με την ονομασία "Karioles tou fb", για να ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα...

Μια δημόσιας χρήσης σελίδα, με δημόσιο υλικό, το οποίο πρώτα είχαν τα κοριτσάκια στα προφίλ τους (δημόσια), έγινε η κινητήρια δύναμη για να περαστεί το εξής μήνυμα..
"ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ!"

ΔΕΝ είναι φυσιολογικό το να σηκώνετε φωτογραφίες του κώλου σας.
ΔΕΝ είναι φυσιολογικό το να ποζάρετε σαν πορνοστάρ με μια φωτογραφική στο κωλόχερο δίπλα απτη χέστρα σας, με σκοπό να γίνετε αρεστές... μαλακισμένες γίνεστε.
Κανένας δεν παίρνει σοβαρά τέτοιο άτομο... εκτός απο κάτι λιγούρια, αν αυτό θέλετε απο τη ζωή σας.

Φυσικά, μιας και κανένα σωστό μάθημα δε δίνεται με καλό τρόπο, τα κοριτσάκια πρέπει να αντιμετωπίσουν μια ορδή από πεινασμένα Τρολς σε κάθε τους παρέμβαση στη σελίδα... Όχι ότι τα αθώα κοριτσάκια μας μιλάνε καλύτερα? Θα δούμε λίγο πιο κάτω μερικά παραδείγματα του τι εννοώ...

Απο τη Σελίδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν στιγμές άφθονου γέλιου, ετοιμολογίας και γαμωσταυρίσματος όπως αρμόζει σε μια οποιαδήποτε μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας.
Απολαύστε...























Τι είναι λοιπόν οι καριόλες του Fb?
Ο φόβος της κάθε ξέκωλης?
Η πηγή έμπνευσης του κάθε πεοζουλιχτή?
Ο διασυρμός της κάθε αθώας κορασίδας?

...όχι... αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που έχουν προσάψει στη Σελίδα και τον ίδιο το δημιουργό της.
Όπως έχει πει και ο ίδιος, η σελίδα είναι μια ευκαιρία στο να ακουστεί η αρνητική άποψη.. το Dislike, η άλλη πλευρά, χωρίς λογοκρισία, χωρίς την ικανότητα των εν λόγω κοριτσιών να διαγράψουν τα σχόλια που ΔΕΝ τους αρέσουν.
Είναι ένα σκληρό μάθημα για το κόσμο του internet, όπου η ανωνυμία είναι η βασική αρχή πάνω στην οποία στηρίχθηκε.

Όλες οι απειλές περί δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, μηνύσεων κτλ, πέφτουν στο νερό, μιας και οι πηγές απο τις οποίες εισέρχεται ένα τρολ είναι όπως θα λέγαμε στα Αγγλικά UNTRACEABLE. Δεν μπορούν να ανιχνευθούν. Αλλά και να μπορούσαν, δεν υπάρχει κάτι παράνομο στη σελίδα. Όλες οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται υπήρχαν ήδη στα προφίλ των ατόμων αυτών, και έχουν σηκωθεί με δική τους θέληση.

Εδώ έχω και μια απορία... όταν μωρή τσουλάρα έχεις 5000 φίλους στο προφίλ σου, που μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σου με το μουνί έξω, γιατί σε ενοχλεί όταν ανεβαίνουν σε μια σελίδα με 250.000 views? Το ίδιο δεν είναι? Ήταν προσωπικοί σου φίλοι οι 5000 επαφές? ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ μωρή που έχεις και παράπονα. Να το σκεφτόσουν απο πριν...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦHΣΟΥ!
-Devlin


(ευχαριστώ τη σελίδα για τις εικόνες απο το φάκελο Hall of Fame)

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ποιος στον ΠΟΥΤΣΟ κυβερνάει?

Είναι μερικές μέρες τώρα που απέχω από τα κοινά της χώρας, από οποιαδήποτε κομματική θέση, από οποιαδήποτε πολιτική ανακοίνωση, από οποιοδήποτε κανάλι της τηλεόρασης...

Είναι μερικές μέρες τώρα που έχω χάσει τη παραμικρή ελπίδα, ότι κάτι θα αλλάξει σ'αυτό το κόσμο.

Ότι θα καταφέρουν επιτέλους να συνεργαστούν οι πολίτες και οι βουλευτές του μπουρδέλου που λέγεται Ελλάδα, για το κοινό καλό...

Σήμερα, ενώ σέρφαρα στο internet ενοχλώντας κόσμο, και κερδίζοντας εχθρούς μέσα από χαζά άτομα, είχα ξεχάσει τη tv ανοιχτή, και σε κάποια φάση άκουσα κάτι για ένα δημοψήφισμα που πέταξε στο τραπέζι ο Πρωθυπουργός, για μια αρνητική αντίδραση της Ευρώπης σε αυτό, και άρχισα να αναρωτιέμαι για το αν θα πρεπε να μάθω τι σκατά συμβαίνει..

Έκατσα λοιπόν, διάβασα την επικαιρότητα από διάφορες πηγές, διασταύρωσα γεγονότα (ναι μαλάκα Έλληνα, ούτε Intymedia μόνο, ούτε Star Channel) και κατέληξα στο εξής...

Ακόμα μια πολιτική διαφήμιση ήταν κύριοι!
Μία ακόμα προεκλογική καμπάνια ήταν το όλο θέμα...

Εκεί που αναπτερώθηκε το ηθικό μου, πως ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ίσως έχουμε μια μικρή Δημοκρατία, ήρθε η αντίληψη της πραγματικότητας να μου βγάλει τον αέρα που πήρα, από τα αυτιά... Ήταν μια αποφυγή ευθυνών, μια προσπάθεια της Κυβέρνησης να ρίξει τη δουλειά του Βγάζω-το-φύδι-απ'την-τρύπα στον Ελληνικό λαό, τίποτα παραπάνω.

Ανεύθυνοι σκιτζήδες αποδείχτηκαν και ο Κ. Γεώργιος Παπανδρέου και ο Κ. Σαμαράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Ένας δεν δέχεται να αφήσει την εξουσία, και ο άλλος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει την εύρεση λύσης ΑΔΥΝΑΤΗ!!!
...Γιατί? Για να πάμε σε εκλογές.. για να κυβερνήσει μια κατεστραμμένη Ελλάδα, γεμάτη αξιολύπητους πολίτες, σε μια κατάντια που αυτοί μας έφεραν...
(clap clap clap)

Την προηγούμενη βδομάδα παραλίγο να μας πετάξουν εκτός Ευρώπης.. αν κάποιος σας πει το αντίθετο, είναι απλά βλάκας.. Την επόμενη βδομάδα ίσως και να τα καταφέρουμε να γίνουμε τελικά ανεπιθύμητοι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στο κόσμο.

Έχουμε γίνει ο περίγελος του πλανήτη για τους πολιτικούς μας..
Έχουμε γίνει ο περίγελος του πλανήτη για την ηλιθιότητα των πολιτών μας..
Έχουμε γίνει ο περίγελος του πλανήτη για την κληρονομική μαλακία που μας μαστίζει τόσες γενιές..

Αποφάσισαν σήμερα τον νέο κυβερνήτη του καραβιού μας, εξέλεξαν νέο Καπετάνιο χωρίς να κοιτάξουν να μπαλώσουν πρώτα τις τρύπες απ'τις οποίες μπάζουν νερά.. Βυθιζόμαστε κύριοι, και η μόνη έννοια του Πρωθυπουργού είναι να χαμογελά στις κάμερες. Φυσικά κεκλεισμένων των θυρών πάρθηκε η απόφαση, και θα μας ανακοινωθεί μέσω των μέσων μαζικής χειραγώγησης, όταν αυτοί το αποφασίσουν. Αυτή είναι η Δημοκρατία μας κύριοι. Αυτούς εκλέξατε. Αυτούς ψηφίζατε τόσες δεκαετίες.

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε να κολυμπάτε, αλλιώς... λυπάμαι, και τα 300 σωσίβια του καραβιού, έχουν μοιραστεί στην "Ελίτ" του Ελληνικού λαού...

Για να μην χαρακτηριστώ αριστερός από κανένα, να συμπληρώσω το εξής:

"Προς κάθε κνίτη που εκμεταλλεύεται τη κατάσταση για να προμοτάρει το κόμμα του σαν να δουλεύει PR στο W"
Mάγκες μου, η Κανέλλη μπορεί να κουμαντάρει την Ελλάδα μόνη της, το Κ.Κ.Ε. ΟΧΙ!    
 Άντε πνιγείτε στο δάκρυ σας και απόψε.

...

...Όπως είπε και ο Κανάκης στην εκπομπή του (άσχετα με το ότι δεν έχει τη συμπάθειά μου) Αν ξαναδώ στις επόμενες εκλογές, κόσμο με σημαιάκια του Πασοκ ή της Νέας Δημοκρατίας, να φωνάζουν και να εκστασιάζονται, πραγματικά δεν νομίζω ότι μας αξίζει σωτηρία..

Άστο να πάει στο διάολο μεγάλε. Βάζω φωτιά και το καίω μόνος μου.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.


                    


-Devlin